Jeg havde under graviditeten gjort mig overvejelser om at få taget billeder af maven, når jeg var højgravid.
Da vi ankom var jeg selvfølgelig lidt nervøs, men Lars var god til at skabe en afslappet stemning, som gjorde at jeg følte mig godt tilpas.
Det er selvfølgeliog grænseoverskridende at skulle smide tøjet foran en person, man ikke kender, men jeg følte mig ikke utryg ved det, og efter noget tid var jeg ligeglad med ikke at have tøj på. Jeg havde en rigtig god oplevele og følte mig tryg ved Lars. Billederne er blevet rigtig gode og jeg kan varmt anbefale andre at benytte Lars som fotograf.
Mvh Sarah

Hej Lars
Jeg synes det var en rigtig god dag vi havde i studiet. Selvom jeg overskred mine egne grænser, så følte jeg mig på intet tidspunkt presset til at gøre noget jeg ikke ville. Billederne blev gode, og et par stykker blev rigtig gode. Alt i alt var det nogle gode resultater.
Mvh. Mette

Hej Lars.
Vi har nu haft mulighed for at se billederne igennem og vi synes de er blevet rigtig fine 🙂
Der er et par billeder blandt de vi har fået på cd’en, som vi nok gerne vil have udprintet i stor størrelse- selvfølgelig imod betaling. Du har iøvrigt også betalt porto og cd’en, som vi også gerne vil betale for.
Når den lille er født, så henvender vi os sikkert igen ang billeder af hende/os- hvis du kan og vil lave sådanne.
På forhånd tak!
Vh Mia.

Kære Lars.

1000 tak for de dejlige billeder du tog til vores bryllup. Vi modtog i går den USB du sendte os. Og vi kan slet ikke få armene ned over alle de dejlige billeder. Det er utroligt, som du har fanget alle de detaljer, med både hårpynt og kjole. Vi kan på det varmeste anbefale dig til andre. Og faktisk ved jeg allerede at min svigerinde er ved at booke dig 🙂

Hilsen Liv og Peter.

Hej Lars !

 

Blot for at sige tusind tak for det flotte billede af mine forældre, som du sendte som gave.

Skal hilse mange gange fra mine forældre, som er MEGET glade for gaven. Det er en fantastisk flot og professionel bog, du har lavet – og de har allerede genoplevet dagen rigtig mange gange. Og hver gang der er venner eller familie på besøg, bliver bogen studeret flittigt.

Og næsten alle har bemærket, at de helt glemte, at der var en fotograf tilstede. Så tak for din professionelle tilstedeværelse !

Vi er meget tilfredse !

 

                             De bedste hilsner

                             Mette